tirsdag 27. mai 2014

Investere i Funcom-aksjen før LEGO-spillet slippes

Dette blir det første innlegget på min aksjeinvesteringsblogg, og det vil omhandle det norske spillselskapet Funcom sin aksje. Dette er en aksje jeg har snust på lenge, og som jeg tjente gode penger på før lanseringen av Age of Conan noen år tilbake. I løpet av 2014 skal Funcom lansere et LEGO-spill, og det er knyttet store forventninger til dette.

I dag, 27.05 utførte jeg et kjøp av Funcom-aksjen etter at den har sunket ned til 4.55 per aksje. Jeg ser på dette som en gyllen mulighet til å oppnå en fin gevinst før lanseringen av LEGO som vil skje senere i år. Det er mulig at aksjen synker ned noen hakk til, men jeg turte ikke å vente lenger. Nå er det ikke de store summene jeg har investert, 9100 kroner eller 2000 aksjer.

Det blir spennende å følge med framover, men det blir nok ikke de store svingningene med det første i denne aksjen. Dette vil nok skje når lanseringen av LEGO-spillet nærmer seg, og kjenner jeg Funcom-aksjen rett så blir det en stor oppgang før lansering. Da er det bare å selge før lanseringen, for etter lanseringen vet man aldri hva som skjer. Det kan fort ende opp slik som med Age of Conan at aksjen kom opp i 50 kroner, men sank til 2.50 etter lanseringen av spillet.


2 kommentarer:

  1. Håper på en solid oppgang i månedene som kommer. Skal følge med på denne aksjen, ettersom jeg har kjøpt i Funcom selv.

    SvarSlett
  2. Blir spennende å se når oppgangen begynner, for det er nok bare et spørsmål om tid.

    SvarSlett